Bus med hund

Hundar har vi haft i många långa år, allt började 1986 med stövar/taxen Daizy en bestämd dam som man inte fick till att göra mycket🤭 Sedan dröjde det ända till 1997 då en annons om border collie valpar i Älvdalen dök upp - då var det kört och lille Dumle fick åka hela vägen till Nyhammar!

Efter fyra långa år tyckte jag att Mia skulle ha en kompis till Dumle- mäh helt oväntat så kom åter igen en annons om bc valpar i Älvdalen! Så en liten helbror till Dumle fick även han komma till Pärlby denna gång.

Vi provade agility och lydnad - men det var helt enkelt inte deras grej så de är riktiga gårdshundar här!

Sedan dök en ny liten hund upp- dock ej våran- utan kusin Matts köpte lille Garm, som vi snabbt kom på att Sixten var ett mer passande namn😀!

Åren går och Dumle blir bara äldre och då kändes lille Yatzy helt rätt! Hittade han i en annan del av köping- och tror han har vissa koncentrationssvårigheter.... Men han har avverkat valpkurs, allmänlydnad och är nu helt rätt inne på agility!

Nu har dagen man fasat för kommit, efter 14 härliga år var Dumle i sådant skick att det kändes rätt i hjärtat när vi åkte till falu djursjukhus med honom, han var så lugn och fin till trots och det hela slutade i frid men med stora tårar från våra kinder! Du kommer alltid finnas i våra hjärtan 😘!

Nu har även dagen kommit när Pepzi fått lämna oss o återförenats med storebror Dumle. Tolv år har vi fått tillsammans , tack 🙂

Den 2 februari kom det en ny border collie in i vårat liv , Gizmo ... en svart vit liten vilde .

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Senaste kommentarer

08.10 | 19:32

HEJ JAG HETER ELISABETH.VILKEN LITEN GODING LIKA GO SOM SIN BROR ZEB SOM BOR HOS OSS OCH LIKA LIK SER DET UT SOM KRAM

04.09 | 14:26

Den är såå sann vi är så otroligt snälla mot varandra och svär aldrig och slåss aldrig

30.08 | 23:49

Haha vilken fin film, synd att det mest var ljug haha

22.08 | 16:46

stämmer bra